torstai 5. toukokuuta 2016

Talent 2016

Talent -kykykilpailu pidettiin koulullamme perinteisesti  juuri vappua ennen, tänä vuonna aatonaattona. Halukkaat oppilaat saivat valita, mitä taitoaan halusivat muille koululaisille esitellä ja millä ohjelmalla tämä kyky näkyisi parhaiten. Taitojaan esittämään halukkaita olisi ollut ehkä muitakin, mutta jännitys vei kuitenkin pidemmän korren yhdeltä jos toiselta.


Tämän vuoden Talentissa saimme katsella eniten tansseja, mutta myös näytelmän, sirkustelua, akrobatiaa, nauhavoimistelua ja cup songin.

Reippaita tyttöjä oli varsin kiva katsella ja kannustaa koko koulun voimin. Monessa ohjelmanumerossa oli suunniteltu ja toteutettu huolellisesti myös esiintymisasu, hiukset ja meikit.

Poikia ei siis tänä vuonna näkynyt lavalla lainkaan. Rohkeutta vain peliin heillekin, tytöistä voi ottaa hyvää mallia. Palkinnoillakaan ei ehkä olisi tullut poikaryntäystä lavalle, joten luotamme tulevina vuosina opettajien tehostettuun tsemppaukseen, ja ehkäpä nimikin voi muuttua Talentista ei niin talentiksi...

Uutta viime vuoteen oli oma sarja pienemmille oppilaille (esi-1-2), ja voiton siinä nappasi tokaluokkalaisten Sirkusohjelma. Yksipyöräisellä ajaminen näytti kovin helpolta, kun sen osasi :)

Isompien sarjassa (3.-5.lk) oli monta hienoa ohjelmaa, ja voitto meni hyvin harjoitellulle viidesluokkalaisten akrobatialla höystetylle tanssille.

Hommat perjantaisena Talent-päivänä sujuivat hienosti yhteisine alkuleikkeineen, juontoineen ja vaihtoineen. 
Anni ja Sinttu opettajat olivat syystäkin iloisia onnistumiseen. Kolmannen kerran pidetty tapahtuma osoittaa, että nuori vappuperinteemme on voimissaan. Saliin kokoontuessamme saimme nähdä myös kymmenien ellei satojen katsojien hyvin monenlaisia naamiaisasuja. Päivä taisi olla myös luokissa ja pihalla täynnä erilaisia hulinahetkiä, siis varsin rento startti vappuvapaille koulunkin puolelta. Perinteinen vanhempainyhdistyksen vappudisko tulee vielä jälkijunassa parin viikon päästä.

Ensi vuoteen! Glada vappen!

Ps. Pikkuleijonat voittivat MM-mestaruuden Suomeen juuri vapun alla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti